Over ons

Over ons

AircoRent is opgericht in 2004 met de visie om goede dienstverlening te koppelen aan verhuur van apparaten die prettig werken mogelijk maken.

De oprichters, Sieburgh en Eussen, kenden uit het buitenland de lessen dat verhuur van klimaatapparatuur niet gaat om de apparaten maar om het snel weer zorgen dat het aangenaam is op de werkplek van klanten.

AircoRent richt zich daarom op bedrijven die deze behoefte hebben. We bieden rond de klok verhuur aan, ook tijdens weekenden en vakanties. We leveren zeer snel, zeker bij noodsituaties. We praten zo min mogelijk technisch en proberen te leveren wat bij een klant het best past. We leveren de apparaten en plaatsen ze; we gaan er niet automatisch vanuit dat de klant het zelf wel allemaal doet. We gaan pas weg als er weer een prettige temperatuur is en de klant tevreden is.

Deze verhuur vinden we leuk omdat we klanten gelukkig kunnen maken. Onze chauffeurs kregen soms applaus als ze bij een ouderenverzorgingshuis airco’s brachten tijdens een hittegolf. Bij een gasstoring in de winter brachten we namens de brandweer heaters ondanks de late avonduren bij mensen thuis, die daar erg blij mee waren. Soms kregen chauffeurs een rondleiding van klanten in hun bedrijven omdat ze het leuk vinden te weten wat die bedrijven doen. Het is in ieder geval altijd dankbaar werk en dat motiveert.

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 1 vestiging naar meerdere vestigingen. We dekken nu heel Nederland, NordRhein Westfalen (KlimaKorrekt.de) en Vlaanderen (AircoRent.be). We zijn van alleen-koeling gegroeid naar koeling en warmte verhuur. Nog steeds houden we binding met onze Engels collega’s LondonCool en Midland Cool (Londoncool.com).

Onze missie: snel zorgen dat er bij u weer prettig gewerkt kan worden.

C. Eussen
Directeur

Neem contact met ons op

Neem Contact Op