Over ons

Over ons

AircoRent is opgericht in 2004 met de visie om goede dienstverlening te koppelen aan verhuur van apparaten die prettig werken mogelijk maken.

Als oprichters weten we, Siebugh en Eussen, dat verhuur van klimaatapparatuur niet gaat om de apparaten maar om het snel weer zorgen dat het aangenaam is op de werkplek.

AircoRent richt zich daarom op bedrijven die deze behoefte hebben. We bieden rond de klok verhuur aan, ook tijdens weekenden en vakanties. We leveren zeer snel, zeker bij noodsituaties. We praten zo min mogelijk technisch en proberen te leveren wat bij een klant het best past. We leveren de apparaten en plaatsen ze; we gaan er niet automatisch vanuit dat de klant het zelf wel allemaal doet. We gaan pas weg als er weer een prettige temperatuur is en de klant tevreden is.

Deze methode van verhuren vinden we leuk omdat we het fijn vinden klanten gelukkig te kunnen maken. Het is dankbaar werk. Onze medewerkers worden vaak spontaan bedankt. Bijvoorbeeld als ze bij een ouderenverzorgingshuis airco’s brachten tijdens een hittegolf. Of als ze bij mensen thuis sávonds laat heaters brengen bij een gasstoring in de winter. Soms krijgen de medewerkers spontaan een rondleiding van klanten in hun bedrijven omdat ze het leuk vinden te weten wat die bedrijven doen. Het is altijd dankbaar werk en dat motiveert ons.

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 1 vestiging naar meerdere vestigingen. We dekken nu heel Nederland, NordRhein Westfalen (KlimaKorrekt.de) en Vlaanderen (AircoRent.be). We zijn van gegroeid van koeling naar koeling&warmte. We hebben goede banden met Engels collega’s LondonCool en Midland Cool (Londoncool.com).

Onze missie: snel zorgen dat er bij u weer prettig gewerkt kan worden.

C. Eussen
Directeur